Broderi på kläder

Vårt företag erbjuder sina kunder datoriserat broderi på kläder, vilket är ett utmärkt sätt att märka tyger. Denna metod låter dig få extremt dekorativa applikationer på kläder vars hållbarhet är imponerande! På Print Union använder vi digitala tekniker och specialiserade maskiner för att skapa konvexa dekorationer som reducerar mänskligt arbete till ett minimum. Detta leder direkt till den slutliga kostnaden för genomförandet som är mycket lägre än för traditionellt hantverk trots att man får liknande effekter.

Standardbroderi

Standardbroderi var och har varit i århundraden en högkvalitativ teknik för att dekorera textilier. Tack vare den kontinuerliga utvecklingen av produktionsteknik har vi idag en produkt som uppfyller de högsta kraven inom många användningsområden. Tack vare detta ger broderi nästan ändlösa möjligheter att presentera motivet perfekt.

Förutom det enorma urvalet av färger har broderitrådar många andra egenskaper. Främst används nylontrådar och polyestertrådar men även glänsande metalliserade trådar så att specialeffekter skapas, t.ex. av fosforescerande trådar som har motiven att lysa i mörkret. Speciellt värmebeständiga trådar rekommenderar vi för arbets- och skyddskläder.

Broderad lapp

Broderade lappar gör varje klädesplagg, varje hatt eller väska till en mycket exceptionell och värdefull produkt. Det spelar ingen roll om det handlar om ett stort antal, kortvariga handlingar eller unika presenter. Du kan alltid skapa ditt eget individuella tema.

Med den broderade lappen kan du återskapa stora och små mönster, såväl som stora ytor eller detaljerade motiv och inskriptioner. Ett högkvalitativt utseende med en delikat tredimensionell yta ger ditt tema ett nytt och originellt utseende. Universal, snabb sömnad och strykning tack vare värmebeständiga trådar och lim på baksidan - din perfekta broderade lapp.

Sublimerad lapp

En sublimerad lapp är ett speciellt matt eller glansigt polyestertyg, färgat med kundens grafik. Ytan på lappen (i motsats till den broderade) är slät. En lapp sys på plagget eller gadget. Produkten är mycket tålig mot tvätt. Tekniken är perfekt för både stora och små beställningar. Rekommenderas speciellt för personliga produkter (namnetikett).

3d Broderi

Elegant, anpassad broderi med konvexa stygn fyllda med skummaterial. Den används främst för den enfärgade logotypen eller texten utan små detaljer. Vi kan göra högkvalitativa 3D-broderier på premium kepsar, pikétröjor eller lappar.