Broderi på kläder

Vårt företag erbjuder kunder datatryck på kläder, vilket är ett utmärkt sätt att märka tyger. Denna metod låter dig få extremt dekorativa applikationer på kläder, vars hållbarhet är imponerande! I Print Union, för att skapa konvexa dekorationer, använder vi digitala tekniker och specialiserade maskiner som begränsar arbetet mänskliga till ett minimum. Detta leder direkt till den slutliga kostnaden för genomförandet, som är mycket lägre än när det gäller traditionellt hantverk, trots att man fått liknande effekter.

Estetiskt datatryck är en utmärkt lösning för att skapa kläder i premiumklass. Med datatrycks hjälp kan man göra en effektiv dekoration med den optimala storleken på tryckytan på T-shirts, ytterkläder eller byxor. Konvexa dekorationer är återigen mycket populära, därför textilprodukter med dem kommer att komplettera katalogen för varje klädmärke. Vi erbjuder även broderade lappar som ofta används i textilmärkningen. För företagskunder skapar vi estetiska datatryck på olika typer av kläder av bomull och många andra naturliga och syntetiska tyger av god kvalitet. Kläderna vi använder i projekten kommer från beprövade producenter och dess kvalitet alltid är imponerande! Vi märker textilier utifrån egna eller kundprojekt. I det senare fallet, vänligen ägna särskild uppmärksamhet åt detaljerna som gäller tekniska filer - du kan läsa mer om detta på vår hemsida.

Standardbroderi

Standardbroderi var och har varit i århundraden en högkvalitativ teknik för att dekorera textilier. Tack vare den kontinuerliga utvecklingen av produktionsteknik har vi idag en produkt som uppfyller de högsta kraven inom många användningsområden. Tack vare detta ger broderi nästan ändlösa möjligheter att presentera motivet perfekt.

Förutom det enorma urvalet av färger har broderitrådar många andra egenskaper. Främst används nylontrådar och polyestertrådar men även glänsande metalliserade trådar så att specialeffekter skapas, t.ex. av fosforescerande trådar som har motiven att lysa i mörkret. Speciellt värmebeständiga trådar rekommenderar vi för arbets- och skyddskläder.

I vårt företag satsar vi på kvaliteten och hållbarheten hos våra tjänster som tillhandahålls enligt konceptet hållbar utveckling. En av grundpelarna i vår verksamhet är maskinbroderi som är mycket effektfullt. Med denna typ av metod kan vi få intressanta dekorationer som liknar de som är gjorda för hand.

Broderad lapp

Broderade lappar gör varje klädesplagg, varje hatt eller väska till en mycket exceptionell och värdefull produkt. Det spelar ingen roll om det handlar om ett stort antal, kortvariga handlingar eller unika presenter. Du kan alltid skapa ditt eget individuella tema.

Med den broderade lappen kan du återskapa stora och små mönster, såväl som stora ytor eller detaljerade motiv och inskriptioner. Ett högkvalitativt utseende med en delikat tredimensionell yta ger ditt tema ett nytt och originellt utseende. Universal, snabb sömnad och strykning tack vare värmebeständiga trådar och lim på baksidan - din perfekta broderade lapp.

Visualisering av företagets logotyp på personalens t-shirts kan vara en utmärkt varumärkeskampanj. Dessutom kan högkvalitativa kläder gärna bäras vid olika evenemang, t.ex. konferenser eller företagspicknickar, vilket avsevärt ökar varumärkets igenkännbarhet. Print Union erbjuder därför företagskunder tillförlitligt maskinbroderi och märken för kläder.

Sublimerad lapp

En sublimerad lapp är ett speciellt matt eller glansigt polyestertyg, färgat med kundens grafik. Ytan på lappen (i motsats till den broderade) är slät. En lapp sys på plagget eller gadget. Produkten är mycket tålig mot tvätt. Tekniken är perfekt för både stora och små beställningar. Rekommenderas speciellt för personliga produkter (namnetikett).

Dekorationer av denna typ är mycket populära och kan även med fördel användas av klädmärken som vill sätta en modern och hållbar design på sina produkter. Vi ger även våra kunder möjlighet att använda vår designstudio, men vi utför även märkning utifrån inskickade underlag. Bekanta dig gärna med våra tidigare projekt.

3d Broderi

Elegant, anpassad broderi med konvexa stygn fyllda med skummaterial. Den används främst för den enfärgade logotypen eller texten utan små detaljer. Vi kan göra högkvalitativa 3D-broderier på premium kepsar, pikétröjor eller lappar.