Märkning av kläder

En av vårt företags specialiseringar är att märka kläder med olika typer av material. Vi erbjuder till våra kunder tjänster för att skapa estetiska applikationer på insidan av kläder som är estetiska och inte framkallar irritation på användarens hud. Etiketter med logo är en viktig del av produktionen och tryckprocessen av produkter, de ger prestige till produkten och tar den till en högre kvalitetsnivå. Vi syr båda på nytt sydda T-shirts eller sweatshirts, samt på katalogkläder (vi tar bort originaltillverkarens etikett och byter ut den taggen för vårt projekt).

De klädetiketter vi erbjuder kan användas både på insidan och utsidan av produkterna textilier för att understryka märket. Denna lösning används främst av klädtillverkare. I vårt erbjudande finns jacquard- och sublimerade modeller, som kartongetiketter/etiketter och dekorativa artiklar av plast. På det färdiga projektet kan det, förutom varumärkesloggan, finnas ytterligare information om till exempel platsen produktion eller sammansättning av varorna.

Vi uppmuntrar dig att använda våra klädmärkningstjänster med den metod som bäst motsvarar kundens krav. Vi tillverkar etiketter med solida material som gör att vi kan få bästa resultat. På Print Union använder vi innovativa utrustningar och apparater. Samtidigt tar vi hand om ekologi, därför är varje etikett med logotypen för vår produktion säker för miljön..

Vi syr etiketter både på nysydda kläder och kläder från kataloger. (vi tar bort en originell etikett och ersätter den med kundens etikett)

Etiketter kan användas både på insidan och utsidan av plaggen för att framhäva varumärket..

I vår offert finns jacquard och sublimerad etiketter som hängtaggar/kartong etiketter och prydnadsartiklar gjort av plast.

Vårt erbjudande består av jacquard- och sublimerade etiketter, som kartongetiketter och dekorativa föremål gjorda av plast.

Jacquard label

De är de mesta karakteristiska etiketterna; ett projekt skapar under vävning..

Sublimerade etiketter

Etiketter skapas med en sublimerad metod. Sublimering tillåter att göra färgrika projekt innehållande t. ex. toning eller små element. Sublimerad etikett har många fördelar bl.a. lågt pris, låg minimiproduktion och kort realiseringstid..

screentryck etiketten

Etiketter sätts direkt på materialet, vanligen på insidan av halsen. Vi rekommenderar enfärgad övertryck – ljusgrå som är synlig både på vitt och färgglatt tyg..

Elastomer

Elastomer är ett modernt sätt för att fylla etikettering av en produkt. De sätts direkt på materialen, vanligtvis på insidan av halsen.

Hängetiketter

Hängetiketter är den sista saken och som en visitkort informerar vad du vill förmedla till dina kunder.

Läder/läderliknande etiketter

[PHOTO]

Ett projekt kan vara individuellt eftersom varje kund har möjlighet att välja text och symbol. Därefter graveras det med laser och klipps ut i enlighet med noggranna specifikationer av laser teknologi eller varmstämpling. Den typ av etikett ser elegant och sofistikerad ut eller har en lantlig charm och hårdhet.

UPPTÄCK STILAR AV KLÄDETIKETTER

Manhattan

Om du vill ge dina skjortor ett exklusivt, sofistikerat utseende till dina produkter, är manhattan fold-etiketter ditt svar. Det spelar ingen roll om du är en nystartad designer eller ett väletablerat företag, du vill att dina produkter ska konkurrera med andra väletablerade varumärken på samma fältnivå (eller så nära vi kan komma det).

Det spelar ingen roll om de är vävda eller tryckta, de är gjorda av polyestertrådar, eller satinband, eller till och med bomull eller en variant av det.

Det som skiljer detta veck från andra är kvaliteten och utseendet på slutprodukten.:

Ändarna, som är exponerade, är vikta, vilket ger den en mjuk, färdig look. (Mycket viktigt när etiketten ska exponeras i ärmen eller nederkanten av din skjorta).

De är förvikta i mitten, vilket gör det lättare och snabbare för dig att applicera dem på din produkt.

Mitre fold

Mitre Fold är där vi har två 45 graders vinklar på etikettens nedre hörn och etiketten hänger ner på ett elegant sätt. Etiketter för geringsvik fungerar bäst när logotypen är lång. Denna typ används ofta som en krok för att hänga upp plagget.

End Fold

Med ändvikningsetiketter kan du lägga till en märkesetikett utan att sy den i sömmen. Genom denna typ av veck exponeras inte etikettens hörn för huden och har en mjukare effekt. De långa logotyperna håller sig bäst på denna typ av veck. Dessa finns vanligtvis i halsen på högre plagg.

No Fold / Hot Cut

Denna typ av skärning används vanligtvis när etiketten sys på plagget. Den kunde sys fast från ena sidan, bilda två motsatta sidor eller från de fyra sidorna. I det här fallet måste vi räkna mer utrymme utanför designen som en sömnadsmarginal avsedd att sys på plagget. Det raka snittet kan också användas som en öglevikning där du möter båda ändarna på etiketten och syr den i plaggets söm.

Center Fold & Long Center Fold

Center Fold