Screentryck på kläder

Vi erbjuder våra kunder exakta tryck på klädsel med serigrafimetoden! Denna populära märkningsteknik av kläder är en kombination av höga estetiska värden och prisvärda kostnader för större beställningar. Med denna metod kan man ordentligt dekorera T-shirts, jackor, byxor och andra kläder som används för ändamål reklam eller detaljhandel. På Print Union använder vi beprövade pigment, apparater och textilier från en katalog över ekologiska och hållbara märken.

För kunder som bryr sig om hög precision och kort produktionstid är serigrafi en fantastisk lösning. Med denna teknik gör vi övertryck på reklam- och företagskläder som ser underbara ut och har imponerande djupa färger. Vi skapar varumärke på T-shirts av de bästa märkena inom textilindustrin därför materialen håller länge. De behåller sitt ursprungliga utseende och är samtidigt ekologiska. Vi använder färdig grafik mottagen från rektorer. Vi erbjuder även designtjänster av våra erfarna specialister.

Tack vare den beprövade tekniken att märka kläder, vilket är screentryck, kommer T-shirts, sweatshirts och andra textilprodukter att se spektakulära ut. Det kännetecknas av imponerande hållbarhet av färdiga dekorationer, såväl som stor tillgängligheten av intressanta effekter som perfekt varierar kompositionen. Vi rekommenderar att du skapar utskrifter med den här metoden för beställningar från 30 stycken av produkten. I produktionsprocessen använder vi vattenbaserade plastisolfärger och många andra - kontakta oss för mer information!

Screentryck erbjuder både många vanliga tryckningsalternativ och olika specialeffekter. Varje projekt är speciellt och vi ger alltid gärna råd om den mest lämpliga trycktekniken.

Plastisolfärger
På Print Union använder vi endast ekologiska färger som varken innehåller tungmetaller eller ftalater.

Utan Underbase

Plastisolfärger används i dessa vanligaste tryckning. Utskrift på vitt tyg utan användning av grund är standard. Men utan användning av grund på svarta eller andra färgade textilier täcker inte färgerna helt. Färgen på tyget som vi trycker på syns delvis genom trycket.

På PrintUnion använder vi uteslutande miljövänligt bläck som inte innehåller tungmetaller eller ftalater.

Våra tips
Det är en underbar tryckmetod för att skaffa ,,vintage’’ effekt.

Med underrede

Tack vare användningen av grund på svarta eller färgade tyger har färgerna 100% täckning. Utskriften är hårdare att vidröra. Vid användning av plastisolfärger på vitt tyg behövs inte grunden och trycket är mjukare att vidröra.

På PrintUnion använder vi uteslutande miljövänligt bläck som inte innehåller tungmetaller eller ftalater.

Våra tips
Grunden kan orsaka ,,gummi effekt’’ som inte är önskvärd. I denna typ av projekt rekommenderar vi att använda färgblekningsgrund.


Vattenbaserade färger

Vattenbaserade färger är mer miljövänliga, men är mycket svårare att bearbeta och arbeta med på grund av sin kortare torktid. Detta sätt att skriva ut kan vara ett utmärkt alternativ om du vill ta hand om miljön och främja socialt ansvar. Detta tryckoption är den perfekta kombinationen med våra kläder Fairwear och Sustainable – från Continental Clothing.

Våra tips
Övertryck gjorda med dessa färger är nästan omärkliga vid beröring.


Discharge inks

Färgblekningstryck är en serigrafiprocess som använder vattenbaserade färger istället för vanliga färger för att ta bort färgämnet från t-shirts och lämna t-shirts i den ursprungliga, naturliga färgen på tyget.

Efter den första tvätten önskade mjukhets effekten av det.

Tips från tryckare
Färgblekningsserigrafi funkar bäst på 100% bomullstyger i mörka färger.

Genom att använda urladdningsscreentryck som underlager säkerställer du att din tryckta t-shirt behåller sin ursprungliga lätta och mjuka känsla även när du skriver ut större ytor.

Discharge Base

Färgblekningsgrunden för serigrafi tar bort färgen från skjortan. Efter att ha tagit bort färgen trycker vi om området med den valda färgen. På detta sätt ersätter färgblekningsgrunden underlagsskiktet vid utskrift på färgat tyg.

Utskriften är tjockare vid beröring än efter färgblekningstryckning, men mjukare än när man använder ett plastisolbasskikt.

Teknisk specifikation
Man kan inte uppnå exakt Pantone färgton (på grund av den naturliga färgen på textilfibern som vi trycker på).

Efter den första tvätten bleknar den tryckta bläckfärgen lite på grund av den teknik som används.

Slutliga färgtoner beror på vilket tyg som används och kan variera mellan plaggen.

Våra tips
Färgblekningsserigrafi funkar bäst på 100% bomullstyger i mörka färger.

Att använda färgblekningsserigrafi som grunden garanterar att den tryckta t-shirten behåller sin ursprungliga lätthet och mjukhet även vid utskrift av större ytor.


Special effekter

Ibland räcker det inte med grundläggande screentryck. Ett tecken på originalitet eller lyx uppnås genom att använda en korrekt utvald specialeffekt.

screentryck med glitter

Metallicfärg

Puff Efekt

Imitation av mocka eller plysch

Reflex effekt

3D tryck effekt

High Density

UV tryckning

Fosfor effekt

Metallisk folie

Metallisk folie

UV tryckning

Metalliskt bläck

Cracking base

Glitter ink

Suede

Suede base

Puff

Flex carbon-effect foil