Transfertryck

Print Union är specialiserat på transfertryck vilket är perfekt för att märka kläder för olika ändamål. Vi gör det i en innovativ teknisk process som garanterar optimal hållbarhet för tryck på kläder såväl som deras estetiska värden. Det är en teknik som ofta används vid tillverkning av sportkläder av bästa kvalitet. Den fungerar även bra för reklam eller företags t-shirts och sweatshirts. Den kan även användas för mindre beställningar och erbjuder många intressanta modifieringsmöjligheter.

Termisk överföring – det är en hållbar och smidig metod att trycka på t-shirts, mössor, munkjackor, sportkläder och gadgets. Det fungerar perfekt med varierande produkter och om det är svårt att sätta logotypen på. Först görs tryck med serigrafimetod på en överföringsfolie och sedan är täckt med ett lager löst lim. Det andra steget är att placera tryck på kläder med het tryckning. Som ett resultat är märkningen väldigt hållbar. Transfer är mycket detaljerad för i början skrivs den ut på papper och det är jämnare än textiler. Papper kan underhålla en jättetunn punkt och sedan ska placeras på plagg.

Överföringar – När extrema detaljer krävs, när screentrycket inte är tillräckligt detaljerat, kommer det inte att göra det, och när sublimering inte kommer att rädda dagen. Den har fantastiska detaljer eftersom den skrivs ut på ett papper först, så på ett mycket slätare underlag än en textil, som håller en riktigt fin prick och sedan värmeappliceras på plagget. Utskriften på papper första biten hjälper, för i huvudsak är en textil ett gäng hål som bryter upp ett direkttryck.


Metallicfärg

Projekt blir livligare med metallicfärg tack vare reflexer och reflekterande effekt.

screentryck transfer med glitter

Detta är den nyaste trenden i screentryck. Glittrig screentryck transfer tillägger glans till ditt projekt och kan användas med alla färgglada kläder.

[Photo soon]


Transfer DTF

Ny, banbrytande transfer inför den nyaste teknologin med färgglad digitalt tryckt grafik som blir enhet med kläder. Slutresultatet ser perfekt ut som fotografiskt. DFT Transfer är mycket bättre än förut när man kände sig att ha på en strykbräda på sig.

Reflex Transfer

Det är perfekt för kunder som arbetar inom till exempel brandförsvaret, polis, akutmottagning och säkerhet.

[Photo soon]