Transfertryck

Print Unions specialitet är transfertryck som är perfekt för att märka kläder med olika användningar. Vi gör det med en innovativ teknisk process som garanterar optimal hållbarhet för utskrifterna på kläder, såväl som deras estetiska värden. Denna teknik som vanligtvis används för att producera de bästa sportkläderna, kommer också att fungera bra med reklam eller företag T-shirts och sweatshirts. Man kan också använda den för mindre beställningar och har många intressanta möjligheter till modifieringar.

För företagskunder trycker vi på kläder med endast beprövade metoder som garanterar bästa effekter. Den termiska överföringstekniken är en av de mest populära bland kunder på grund av dess attraktiva kostnad implementering, såväl som markeringarnas imponerande hållbarhet. Transfertryck baseras på hela färgspektret och därför är de perfekta för att dekorera reklam- och företagskläder. Som bas använder vi T-shirts och tröjor gjorda av de bästa tygerna, inklusive ekologisk bomull.

Termotransfer är en praktisk lösning som valts av Print Union-kunder från olika branscher. Dekorerade kläder transfertryck kan med framgång tvättas i automatiska tvättmaskiner, även vid temperatur över 40 grader. Detta gör denna teknik till ett idealiskt val för att markera vardagskläder som kommer att se estetiskt tilltalande ut under lång tid. Vi erbjuder även många andra märkningsmetoder. Det är därför vi uppmuntrar alla att bekanta sig med hela erbjudandet.

Termisk överföring – det är en hållbar och smidig metod att trycka på t-shirts, mössor, munkjackor, sportkläder och gadgets. Det fungerar perfekt med varierande produkter och om det är svårt att sätta logotypen på. Först görs tryck med serigrafimetod på en överföringsfolie och sedan är täckt med ett lager löst lim. Det andra steget är att placera tryck på kläder med het tryckning. Som ett resultat är märkningen väldigt hållbar. Transfer är mycket detaljerad för i början skrivs den ut på papper och det är jämnare än textiler. Papper kan underhålla en jättetunn punkt och sedan ska placeras på plagg.

Överföringar – När extrema detaljer krävs, när screentrycket inte är tillräckligt detaljerat, kommer det inte att göra det, och när sublimering inte kommer att rädda dagen. Den har fantastiska detaljer eftersom den skrivs ut på ett papper först, så på ett mycket slätare underlag än en textil, som håller en riktigt fin prick och sedan värmeappliceras på plagget. Utskriften på papper första biten hjälper, för i huvudsak är en textil ett gäng hål som bryter upp ett direkttryck.


Metallicfärg

Projekt blir livligare med metallicfärg tack vare reflexer och reflekterande effekt.

screentryck transfer med glitter

Detta är den nyaste trenden i screentryck. Glittrig screentryck transfer tillägger glans till ditt projekt och kan användas med alla färgglada kläder.

[Photo soon]


Transfer DTF

Ny, banbrytande transfer inför den nyaste teknologin med färgglad digitalt tryckt grafik som blir enhet med kläder. Slutresultatet ser perfekt ut som fotografiskt. DFT Transfer är mycket bättre än förut när man kände sig att ha på en strykbräda på sig.

Reflex Transfer

Det är perfekt för kunder som arbetar inom till exempel brandförsvaret, polis, akutmottagning och säkerhet.

[Photo soon]